Het weer nu in Caixas

Nu:
Bewolkt met wat motregen
27 januari 20:00 uur
14°
0.0 mm
Vochtigheid 85%
NW 3 bft
Zicht 10.1 km

Weerbericht korte termijn Caixas


Vanavond trekken de laatste buitjes het land uit. In het noorden komen enkele opklaringen voor en koelt het vannacht af tot iets boven nul. In het zuiden is de bewolking alweer toegenomen en volgt later in de nacht regen. Daar is het niet kouder dan 3 tot 5 graden. Morgen regent het flink door, in het uiterste noordoosten kan wat natte sneeuw vallen bij grote temperatuurverschillen tussen noord en zuid. Het wordt 2 of 3 graden in Groningen tot 11 in het zuiden. Er staat een zwakke tot matige oostelijke wind.

Weersvoorspelling Caixas voor vandaag en morgen

avond nacht ochtend middag
Bewolkt met wat motregen13° Enkele opklaringen, vaak ook wolken13° Veel zon, ook sluierwolken14° Veel zon, ook sluierwolken18°
0.2 mm
0 mm 0 mm 0 mm
NW 3 bft
WNW 3 bft
WNW 3 bft
WNW 3 bft
Het blijft vanavond bewolkt maar zo goed als droog in Caixas, met vanavond nog wel kans op motregen. Vannacht koelt het af tot 13 °C en is de wind matig, windkracht 3. Morgenochtend begint de dag zonnig en loopt de temperatuur op tot ongeveer 18 °C morgenmiddag.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Caixas

Het weer in Caixas wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 09:47 uur. Dat is 14 minuten langer dan vorige week.
08:08 uur zon op
17:55 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

do vr
BBQweer
6
6
Fietsweer
8
6
Golfweer
10
8
Visweer
10
10
Wandelweer
9
8

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Caixas op je site plaatsen!
Bekijk de widgets