Het weer nu in Cancon

Nu:
Geregeld zon, ook wolken
15 augustus 9:00 uur
18°
0 mm
Vochtigheid 80%
O 1 bft
Zicht 15.1 km

Weerbericht korte termijn Cancon


Vandaag is de zon opnieuw vaak te zien, maar niet bij een wolkenloze lucht. De temperatuur loopt vanmiddag op naar 23 graden direct aan de kust en 25 tot 28 graden verder landinwaarts. Er staat weinig wind en met de hoeveelheid vocht in de lucht voelt het klam aan. Stapelwolken trekken over het land en vanmiddag groeien enkele hiervan uit tot pittige regen- en onweersbuien. Morgen is het opnieuw broeierig. De temperatuur loopt op naar 28 tot 30 graden. In de middag komt het weer tot buien.

Weersvoorspelling Cancon voor vandaag en morgen

ochtend middag avond nacht
Geregeld zon, ook wolken21° Geregeld zon, ook wolken30° Enkele onweersbui, ook zon24° Bewolkt en kans op onweersbuien18°
0 mm 0 mm
2 mm
2 mm
O 1 bft
N 3 bft
W 3 bft
W 3 bft
Het wordt vandaag geleidelijk bewolkter en de kans op neerslag neemt toe in Cancon, met vanavond kans op onweer. Vanmiddag stijgt de temperatuur tot 29 °C en is de wind matig, windkracht 3. Vannacht is het bewolkt met kans op onweer en koelt het af tot ongeveer 18 °C.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Cancon

Het weer in Cancon wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 14:03 uur. Dat is 19 minuten korter dan vorige week.
07:00 uur zon op
21:03 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

zo ma
BBQweer
4
5
Fietsweer
4
4
Golfweer
6
6
Visweer
6
6
Wandelweer
6
6

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Cancon op je site plaatsen!
Bekijk de widgets