Het weer nu in Ceton

Nu:
Geregeld zon, ook wolken
31 juli 20:00 uur
18°
0 mm
Vochtigheid 68%
WNW 2 bft
Zicht 16.7 km

Weerbericht korte termijn Ceton


Vanavond en vannacht is het wisselend bewolkt en vrijwel droog, alleen in het noorden vallen nog een paar buien. De temperatuur daalt naar 10 tot 14 graden. Zondag begint overwegend droog met geregeld zon, maar al snel ontstaan er stapelwolken. In de middag komen vooral landinwaarts stevige buien tot ontwikkeling met kans op onweer en lokaal veel neerslag. De temperatuur schommelt rond 20 graden en daarbij staat een zwakke tot matige westenwind. In de avond doven de meeste buien geleidelijk weer uit.

Weersvoorspelling Ceton voor vandaag en morgen

avond nacht ochtend middag
Stevige buien met regen, sneeuw en hagel16° Opklaringen, ook wolken10° Geregeld zon, ook wolken15° Geregeld zon, ook wolken20°
0.7 mm
0 mm 0 mm
0.1 mm
WNW 3 bft
WZW 2 bft
WZW 3 bft
WZW 3 bft
Het wordt vanavond geleidelijk minder bewolkt en de kans op neerslag neemt af in Ceton, met vanavond nog wel kans op een regen- en hagelbui. Vannacht koelt het af tot 10 °C en is de wind zwak, windkracht 2. Morgenochtend begint de dag zonnig en loopt de temperatuur op tot ongeveer 20 °C morgenmiddag.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Ceton

Het weer in Ceton wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 15:06 uur. Dat is 19 minuten korter dan vorige week.
06:29 uur zon op
21:35 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

zo ma
BBQweer
7
5
Fietsweer
8
6
Golfweer
10
6
Visweer
9
9
Wandelweer
9
7

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Ceton op je site plaatsen!
Bekijk de widgets