Het weer nu in Chavenon

Nu:
Opklaringen, ook wolken
18 september 7:00 uur
12°
0 mm
Vochtigheid 98%
ZZW 1 bft
Zicht 5.7 km

Weerbericht korte termijn Chavenon


Het is vanochtend vrijwel windstil en eerst op veel plaatsen grijs. Plaatselijk kan het mistig zijn. Geleidelijk komt de zon steeds beter tevoorschijn. Op sommige plaatsen verdwijnt de mist en lage wolken moeizaam, maar vanmiddag zijn er overal in het land perioden met zon. Bij een zwakke oostenwind wordt het 20 tot 22 graden. Morgen staat er iets meer wind, daardoor is de kans op mist een stuk kleiner. De zon schijnt ook in de ochtend al van tijd tot tijd tussen de wolken door. Het blijft meestal droog.

Weersvoorspelling Chavenon voor vandaag en morgen

ochtend middag avond nacht
Geregeld zon, ook wolken17° Forse buien met regen, sneeuw en hagel22° Grijs en forse regenval16° Grijs en forse regenval14°
0 mm
2 mm
12 mm
13 mm
Z 1 bft
WNW 2 bft
WNW 2 bft
WZW 2 bft
Het wordt morgen geleidelijk bewolkter en de kans op neerslag neemt toe in Chavenon, met morgenmiddag regen en hagel. De temperatuur stijgt tot 22 °C en de wind is zwak, windkracht 2. Morgenavond is het regenachtig en koelt het af tot ongeveer 16 °C.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Chavenon

Het weer in Chavenon wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 12:24 uur. Dat is 22 minuten korter dan vorige week.
07:28 uur zon op
19:52 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

zo ma
BBQweer
6
4
Fietsweer
6
4
Golfweer
8
5
Visweer
9
9
Wandelweer
8
6

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Chavenon op je site plaatsen!
Bekijk de widgets