Het weer nu in Colombiers

Nu:
Veel zon, ook sluierwolken
24 september 14:00 uur
24°
0 mm
Vochtigheid 50%
ZO 2 bft
Zicht 25.0 km

Weerbericht korte termijn Colombiers


In het westen breekt de zon steeds vaker door en dat zal in de loop van de middag op steeds meer plaatsen het geval zijn. Alleen in het noorden blijft de bewolking op sommige plaatsen heel erg hardnekkig. Het wordt 18 graden onder de bewolking tot 21 graden in het zuiden van het land. De west- tot zuidwestenwind waait matig, kracht 3 tot 4 en aan zee staat vaak een windkracht 5. Vanavond en vannacht breiden wolkenvelden zich weer over een groot deel van het land uit. Morgenochtend is het dan ook veelal bewolkt, maar in de middag is er op veel plaatsen ook ruimte voor de zon. Het wordt dan 19 tot 23 graden.

Weersvoorspelling Colombiers voor vandaag en morgen

middag avond nacht ochtend
Veel zon, ook sluierwolken25° Sluierwolken, ook opklaringen20° Enkele opklaringen, vaak ook wolken19° Zon en kans op een buitje21°
0 mm 0 mm 0 mm
0.2 mm
ZO 2 bft
ZO 2 bft
ONO 2 bft
OZO 3 bft
Het blijft vandaag bewolkt maar droog in Colombiers. Vannacht koelt het af tot 18 °C en is de wind zwak, windkracht 2. Morgenochtend begint de dag bewolkt met kans op een regenbui en is de temperatuur ongeveer 21 °C.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Colombiers

Het weer in Colombiers wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 12:04 uur. Dat is 21 minuten korter dan vorige week.
07:36 uur zon op
19:40 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

za zo
BBQweer
6
9
Fietsweer
7
8
Golfweer
8
8
Visweer
9
9
Wandelweer
9
9

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Colombiers op je site plaatsen!
Bekijk de widgets