Het weer nu in Courban

Nu:
Brede opklaringen
25 september 21:00 uur
18°
0 mm
Vochtigheid 88%
Z 2 bft
Zicht 16.6 km

Weerbericht korte termijn Courban


In het noorden zijn vanavond nog steeds veel wolkenvelden aanwezig, elders klaart het enige tijd mooi op. Vannacht trekken van het zuiden nieuwe wolkenvelden over het land, maar het blijft zo goed als droog. Het wordt 12 graden in het binnenland en 16 graden aan zee. Morgen wisselen zon en enkele wolkenvelden elkaar af. De zuidelijke wind waait meest matig, kracht 3 tot 4. Het wordt een warme nazomerdag met 20 tot 22 graden in de kustgebieden en 23 of 24 graden landinwaarts. Later volgt wat meer bewolking en tegen of in de avond is plaatselijk een regen- of onweersbui mogelijk.

Weersvoorspelling Courban voor vandaag en morgen

avond nacht ochtend middag
Stevige buien met regen, sneeuw en hagel18° Sluierwolken, ook opklaringen15° Bewolkt met wat regen17° Forse buien met regen, sneeuw en hagel20°
0.4 mm
0 mm
2 mm
3 mm
ZW 2 bft
ZZO 2 bft
ZW 2 bft
ZW 3 bft
Het wordt vanavond geleidelijk bewolkter en de kans op neerslag neemt af in Courban, met vanavond kans op een regen- en hagelbui. Vannacht koelt het af tot 15 °C en is de wind zwak, windkracht 2. Morgenochtend begint de dag regenachtig en loopt de temperatuur op tot ongeveer 20 °C morgenmiddag.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Courban

Het weer in Courban wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 12:00 uur. Dat is 25 minuten korter dan vorige week.
07:33 uur zon op
19:33 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

zo ma
BBQweer
6
6
Fietsweer
5
7
Golfweer
6
8
Visweer
9
10
Wandelweer
8
9

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Courban op je site plaatsen!
Bekijk de widgets