Het weer nu in Dieulefit

Nu:
Veel zon, ook sluierwolken
23 juni 14:00 uur
26°
0 mm
Vochtigheid 46%
NW 1 bft
Zicht 24.1 km

Weerbericht korte termijn Dieulefit


Het blijft de rest van de dag op veel plaatsen droog, maar er is overwegend veel bewolking te zien. Bij een zwakke tot matige noordenwind is het vanmiddag ongeveer 18 graden. Vanavond lost de bewolking op. Vannacht klaart het soms breed op en koelt het af naar 10 graden. Morgen is het vooral in het westen vrij zonnig. Verder naar het oosten zijn naast de zon ook soms brede stapelwolken te zien. Het blijft bijna overal droog. Met 's middags ongeveer 20 graden en weinig wind is het iets warmer dan vandaag.

Weersvoorspelling Dieulefit voor vandaag en morgen

middag avond nacht ochtend
Stevige buien met regen, sneeuw en hagel26° Stevige buien met regen, sneeuw en hagel20° Stevige buien met regen, sneeuw en hagel15° Zware buien mogelijk18°
0.3 mm
0.3 mm
0.3 mm
3 mm
NNW 2 bft
NNW 2 bft
NNO 2 bft
NNW 1 bft
Het wordt vandaag geleidelijk zonniger en het blijft zo goed als droog in Dieulefit. Vannacht koelt het af tot 15 °C en is de wind zwak, windkracht 2. Morgenochtend begint de dag bewolkt met kans op een regenbui en is de temperatuur ongeveer 18 °C.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Dieulefit

Het weer in Dieulefit wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 15:32 uur. Dat is 1 minuten langer dan vorige week.
05:57 uur zon op
21:29 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

do vr
BBQweer
10
10
Fietsweer
8
9
Golfweer
9
10
Visweer
8
7
Wandelweer
9
10

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Dieulefit op je site plaatsen!
Bekijk de widgets