Het weer nu in Domaize

Nu:
Sluierwolken, ook opklaringen
24 september 2:00 uur
16°
0 mm
Vochtigheid 78%
ZZW 2 bft
Zicht 10.4 km

Weerbericht korte termijn Domaize


De bewolking overheerst en de zuidwestenwind waait stevig. Een gebied met buien en regen trekt oostwaarts over het land. Geleidelijk wordt het van het westen uit vaker droog en zijn er opklaringen. Het koelt af naar 13 tot 10 graden. In de ochtend zijn er zonnige perioden en het blijft droog. 's Middags neemt de bewolking en vervolgens ook de buiigheid toe. Het wordt 15 tot 18 graden bij een onverminderd forse wind. Vrijdag vallen opnieuw buien en er staat veel wind bij maxima rond 15 graden.

Weersvoorspelling Domaize voor vandaag en morgen

nacht ochtend middag avond
Sluierwolken, ook opklaringen14° Bewolkt met wat motregen16° Bewolkt en kans op een onweersbui18° Opklaringen, ook wolken14°
0 mm
0.5 mm
1 mm
0.1 mm
ZZW 2 bft
Z 2 bft
ZZW 3 bft
ZZW 3 bft
Het wordt morgen bewolkt en de kans op neerslag neemt toe in Domaize, met morgenochtend kans op motregen en morgenmiddag kans op een onweersbui. De temperatuur stijgt tot 18 °C en de wind is matig, windkracht 3. Morgenavond is het helder en koelt het af tot ongeveer 14 °C.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Domaize

Het weer in Domaize wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 12:03 uur. Dat is 22 minuten korter dan vorige week.
07:37 uur zon op
19:40 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

vr za
BBQweer
5
4
Fietsweer
5
6
Golfweer
9
9
Visweer
8
8
Wandelweer
8
8

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Domaize op je site plaatsen!
Bekijk de widgets