Het weer nu in Fontaine-Henry

Nu:
Helder met sluierwolken
01 oktober 20:00 uur
13°
0 mm
Vochtigheid 69%
ZZO 3 bft
Zicht 15.5 km

Weerbericht korte termijn Fontaine-Henry


Aan het begin van de avond is het bewolkt en op veel plaatsen valt nog regen. In het zuidwesten wordt het snel droog en klaart het wat op. In de loop van de avond wordt het op steeds meer plaatsen droog en later volgen ook opklaringen. Vannacht is het droog, wisselend bewolkt en bij een wat afnemende zuidenwind wordt het 6 tot 10 graden. Vooral in het noorden en oosten vormt zich wat nevel, mist of laaghangende bewolking. Morgen breekt in het noorden zo nu en dan de zon door, in het midden en zuiden van het land is het bewolkt en in het zuiden valt soms wat regen. Het wordt 16 tot 18 graden en de oostenwind waait veelal matig, kracht 3 tot 4.

Weersvoorspelling Fontaine-Henry voor vandaag en morgen

avond nacht ochtend middag
Sluierwolken, ook opklaringen12° Grijs en enige tijd regen12° Zon, maar ook een enkele bui13° Veel zon, enkele wolken16°
0 mm
4 mm
1 mm
0.1 mm
ZZO 4 bft
OZO 5 bft
OZO 5 bft
ZZO 4 bft
Het blijft vanavond bewolkt en de kans op neerslag neemt toe in Fontaine-Henry, met vannacht regen. Het koelt af tot 12 °C en de wind is vrij krachtig, windkracht 5. Morgenochtend begint de dag bewolkt met kans op een regenbui en loopt de temperatuur op tot ongeveer 16 °C morgenmiddag.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Fontaine-Henry

Het weer in Fontaine-Henry wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 11:38 uur. Dat is 25 minuten korter dan vorige week.
08:01 uur zon op
19:39 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

vr za
BBQweer
7
2
Fietsweer
6
2
Golfweer
9
4
Visweer
8
7
Wandelweer
9
5

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Fontaine-Henry op je site plaatsen!
Bekijk de widgets