Het weer nu in Fontainebleau

Nu:
Geheel bewolkt
06 december 13:00 uur
0 mm
Vochtigheid 87%
ZZW 3 bft
Zicht 14.0 km

Weerbericht korte termijn Fontainebleau


De bewolking overheerst en het is fris met temperaturen tussen 3 en 5 graden. Daarbij staat een matige tot vrij krachtige zuidenwind. Tegen de avond bereikt een neerslaggebied het westen en die zone breidt zich gedurende avond oostwaarts uit. Eerst valt enige tijd regen, maar m.u.v. de kustgebieden gaat de regen al snel over in (natte) sneeuw. In de oostelijke helft kan zich een sneeuwdekje van 1-3 cm vormen. Zodra het droog wordt loopt het kwik weer wat op en zal de sneeuw smelten. Morgen schijnt af en toe de zon en wordt het een graad of 5.

Weersvoorspelling Fontainebleau voor vandaag en morgen

middag avond nacht ochtend
Bewolkt met wat motregen Zware buien mogelijk, ook een opklaring Opklaringen en kans op een buitje Veel zon, ook sluierwolken
0.8 mm
2 mm
0.2 mm
0 mm
ZZW 4 bft
ZW 4 bft
W 3 bft
Z 4 bft
Het wordt vandaag geleidelijk minder bewolkt en de kans op neerslag neemt toe in Fontainebleau, met vanmiddag en vanavond nog wel regen. De temperatuur stijgt tot 7 °C en de wind is matig, windkracht 4. Vannacht is het bewolkt met kans op een regenbui en koelt het af tot ongeveer 3 °C.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Fontainebleau

Het weer in Fontainebleau wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 08:28 uur. Dat is 11 minuten korter dan vorige week.
08:26 uur zon op
16:54 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

di wo
BBQweer
2
4
Fietsweer
4
6
Golfweer
7
9
Visweer
6
7
Wandelweer
7
9

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Fontainebleau op je site plaatsen!
Bekijk de widgets