Het weer nu in Fresville

Nu:
Bewolkt met wat motregen
06 december 12:00 uur
0.2 mm
Vochtigheid 83%
ZZW 3 bft
Zicht 12.9 km

Weerbericht korte termijn Fresville


De bewolking overheerst en eerst komt lokaal nog dichte mist voor, maar de mist gaat geleidelijk overal verdwijnen. Overdag is het verder droog met temperaturen tussen 3 en 5 graden. Tegen de avond bereikt een neerslaggebied het westen en die zone breidt zich gedurende avond oostwaarts uit. Eerst valt enige tijd regen, maar m.u.v. de kustgebieden gaat de regen al snel over in (natte) sneeuw. In de oostelijke helft kan zich een sneeuwdekje van 1-3 cm vormen. Zodra het droog wordt loopt het kwik weer wat op en zal de sneeuw smelten. Morgen schijnt af en toe de zon en wordt het een graad of 5.

Weersvoorspelling Fresville voor vandaag en morgen

ochtend middag avond nacht
Bewolkt met wat motregen Zon, maar ook een enkele bui10° Opklaringen en kans op een buitje Enkele opklaringen, vaak ook wolken
0.5 mm
1 mm
0.1 mm
0 mm
ZZW 3 bft
ZW 4 bft
WNW 4 bft
WNW 3 bft
Het wordt vandaag geleidelijk minder bewolkt maar het blijft zo goed als droog in Fresville. Vanmiddag stijgt de temperatuur tot 10 °C en is de wind matig, windkracht 4. Vannacht is het bewolkt en koelt het af tot ongeveer 5 °C.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Fresville

Het weer in Fresville wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 08:20 uur. Dat is 12 minuten korter dan vorige week.
08:47 uur zon op
17:07 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

di wo
BBQweer
1
2
Fietsweer
2
2
Golfweer
3
1
Visweer
7
6
Wandelweer
5
4

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Fresville op je site plaatsen!
Bekijk de widgets