Het weer nu in Grury

Nu:
Brede opklaringen
23 september 20:00 uur
20°
0 mm
Vochtigheid 69%
ZZW 2 bft
Zicht 20.6 km

Weerbericht korte termijn Grury


Vanavond is er veel bewolking en verspreid vallen er buien bij een stevige zuidwestenwind. Later op de avond en komende nacht trekt een gebied met buien en regen oostwaarts over het land. In de loop van de nacht wordt het van het westen uit vaker droog en zijn er opklaringen. Het koelt af naar 13 tot 10 graden. Morgenochtend is er volop ruimte voor de zon en het is droog. In de middag neemt de bewolking en vervolgens ook de buiigheid weer toe. Het wordt 15 tot 18 graden bij een onverminderd forse wind.

Weersvoorspelling Grury voor vandaag en morgen

avond nacht ochtend middag
Enkele opklaringen, vaak ook wolken19° Sluierwolken, ook opklaringen15° Zon, maar ook een enkele bui17° Bewolkt met wat regen19°
0 mm 0 mm
0.9 mm
2 mm
ZW 4 bft
ZW 4 bft
ZZW 3 bft
ZW 3 bft
Het blijft vanavond helder en zo goed als droog in Grury. Vannacht koelt het af tot 15 °C en is de wind matig, windkracht 4. Morgenochtend begint de dag bewolkt met kans op een regenbui en loopt de temperatuur op tot ongeveer 19 °C morgenmiddag.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Grury

Het weer in Grury wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 12:07 uur. Dat is 23 minuten korter dan vorige week.
07:32 uur zon op
19:39 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

do vr
BBQweer
5
3
Fietsweer
6
4
Golfweer
7
6
Visweer
9
7
Wandelweer
8
7

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Grury op je site plaatsen!
Bekijk de widgets