Het weer nu in Lambach

Nu:
Geregeld zon, ook wolken
23 juni 14:00 uur
21°
0 mm
Vochtigheid 67%
NO 1 bft
Zicht 12.2 km

Weerbericht korte termijn Lambach


Het blijft de rest van de dag op veel plaatsen droog, maar er is overwegend veel bewolking te zien. Bij een zwakke tot matige noordenwind is het vanmiddag ongeveer 18 graden. Vanavond lost de bewolking op. Vannacht klaart het soms breed op en koelt het af naar 10 graden. Morgen is het vooral in het westen vrij zonnig. Verder naar het oosten zijn naast de zon ook soms brede stapelwolken te zien. Het blijft bijna overal droog. Met 's middags ongeveer 20 graden en weinig wind is het iets warmer dan vandaag.

Weersvoorspelling Lambach voor vandaag en morgen

middag avond nacht ochtend
Stevige buien met regen, sneeuw en hagel21° Stevige buien met regen, sneeuw en hagel18° Zware buien mogelijk, ook een opklaring14° Grijs en enige tijd regen16°
1 mm
1 mm
3 mm
4 mm
NO 2 bft
NNO 2 bft
NNO 2 bft
NO 2 bft
Het blijft vandaag bewolkt maar zo goed als droog in Lambach. Vannacht koelt het af tot 14 °C en is de wind zwak, windkracht 2. Morgenochtend begint de dag regenachtig en is de temperatuur ongeveer 16 °C.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Lambach

Het weer in Lambach wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 16:14 uur. Dat is 0 minuten langer dan vorige week.
05:26 uur zon op
21:40 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

do vr
BBQweer
3
8
Fietsweer
3
8
Golfweer
2
9
Visweer
8
9
Wandelweer
4
9

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Lambach op je site plaatsen!
Bekijk de widgets