Het weer nu in Le Conquet

Nu:
Bewolkt met wat motregen
27 oktober 1:00 uur
12°
0.1 mm
Vochtigheid 78%
WZW 3 bft
Zicht 12.8 km

Weerbericht korte termijn Le Conquet


Vanavond zijn er enkele buien actief. Niet alleen in de kustgebieden, maar ook landinwaarts. Tussendoor is het ook droog met een enkele opklaring. Vannacht neemt het aantal buien wat af. De temperatuur daalt dan naar 8 of 9 graden. Morgen valt in het noorden nog lokaal een bui, verder breekt af en toe de zon door en pas in de namiddag bereikt een volgende regenzone het zuidwesten van het land. De zuidenwind waait matig tot krachtig, kracht 4 tot 6 en trekt in de avond nog iets aan. Het wordt in de middag een graad of 12.

Weersvoorspelling Le Conquet voor vandaag en morgen

nacht ochtend middag avond
Grijs en enige tijd regen11° Bewolkt met wat regen15° Geregeld zon, ook wolken15° Opklaringen, maar ook een enkele bui12°
3 mm
2 mm
0.1 mm
0.5 mm
ZW 4 bft
ZZW 5 bft
WZW 5 bft
WZW 4 bft
Het wordt morgen bewolkt en de kans op neerslag neemt af in Le Conquet, met vannacht en morgenochtend nog wel regen. Morgenmiddag stijgt de temperatuur tot 15 °C en is de wind vrij krachtig, windkracht 5. Morgenavond is het bewolkt met kans op een regenbui en koelt het af tot ongeveer 12 °C.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Le Conquet

Het weer in Le Conquet wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 10:09 uur. Dat is 24 minuten korter dan vorige week.
07:59 uur zon op
18:08 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

wo do
BBQweer
3
5
Fietsweer
2
5
Golfweer
3
8
Visweer
9
10
Wandelweer
4
8

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Le Conquet op je site plaatsen!
Bekijk de widgets