Het weer nu in Lesconil

Nu:
Opklaringen, ook wolken
01 oktober 1:00 uur
13°
0 mm
Vochtigheid 85%
NW 3 bft
Zicht 10.7 km

Weerbericht korte termijn Lesconil


Geleidelijk koelt het vannacht af naar 14 tot 11 graden. De bewolking overheerst en in de loop van de nacht gaat het in het zuidwesten regenen. Tegen de ochtend breidt de neerslag zich verder over het land uit. Pas in de loop van de middag bereikt de neerslag het noordoosten, terwijl het tegelijkertijd van het zuidwesten uit weer vaker droog wordt. Mogelijk breekt daar de zon af en toe door. Het wordt een graad of 16. Ook de komende dagen is het wisselvallig. Er vallen geregeld buien bij maxima rond 15 graden.

Weersvoorspelling Lesconil voor vandaag en morgen

nacht ochtend middag avond
Opklaringen en kans op een buitje11° Zon en kans op een buitje12° Grijs en enige tijd regen14° Grijs en forse regenval12°
0.5 mm
0.5 mm
4 mm
14 mm
NW 3 bft
WZW 4 bft
WZW 4 bft
WZW 3 bft
Het wordt vanavond geleidelijk minder bewolkt en de kans op neerslag neemt af in Lesconil, met vanavond en vannacht nog wel regen. Het koelt af tot 11 °C en de wind is matig, windkracht 3. Morgenochtend begint de dag bewolkt met kans op een regenbui en loopt de temperatuur op tot ongeveer 14 °C morgenmiddag.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Lesconil

Het weer in Lesconil wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 11:42 uur. Dat is 24 minuten korter dan vorige week.
08:16 uur zon op
19:58 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

vr za
BBQweer
2
3
Fietsweer
1
2
Golfweer
1
3
Visweer
5
7
Wandelweer
3
5

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Lesconil op je site plaatsen!
Bekijk de widgets