Het weer nu in Lisieux

Nu:
Geregeld zon, ook wolken
25 september 14:00 uur
12°
0 mm
Vochtigheid 76%
NW 5 bft
Zicht 13.1 km

Weerbericht korte termijn Lisieux


De zon breekt af en toe door en vooral in het westen en zuiden valt zo nu en dan een bui. De zuidenwind waait matig tot krachtig, kracht 3 tot 6. Aan zee trekt de wind de komende uren wat aan. In Zeeland komt een stormachtige wind te staan en zijn vooral vanavond windstoten van 90 tot 100 km/u mogelijk. De buien blijven vanavond aanhouden en breiden zich nog wat uit. In het noordoosten blijft het meest droog en staat er vrijwel geen wind. Later vannacht koelt het af naar 5 tot 10 graden en neemt de wind in Zeeland ook in kracht af. Morgen wisselen zon, wolken en een paar buien elkaar af. Het wordt maximaal 15 graden.

Weersvoorspelling Lisieux voor vandaag en morgen

middag avond nacht ochtend
Zon, maar ook een enkele bui13° Zware buien mogelijk11° Zware buien mogelijk, ook een opklaring Zon, maar ook een enkele bui10°
2 mm
3 mm
4 mm
1 mm
NW 5 bft
NW 5 bft
NW 4 bft
NW 5 bft
Het blijft vandaag bewolkt maar zo goed als droog in Lisieux. Vannacht koelt het af tot 9 °C en is de wind matig, windkracht 4. Morgenochtend begint de dag bewolkt met kans op een regenbui en is de temperatuur ongeveer 10 °C.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Lisieux

Het weer in Lisieux wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 11:59 uur. Dat is 26 minuten korter dan vorige week.
07:51 uur zon op
19:50 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

za zo
BBQweer
4
4
Fietsweer
5
4
Golfweer
8
7
Visweer
6
9
Wandelweer
8
7

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Lisieux op je site plaatsen!
Bekijk de widgets