Het weer nu in Locunolé

Nu:
Bewolkt met wat motregen
25 september 3:00 uur
11°
0.0 mm
Vochtigheid 81%
WNW 4 bft
Zicht 12.5 km

Weerbericht korte termijn Locunolé


Vandaag zijn er grote verschillen. Terwijl het langs de Belgische kust stormt, is het in een groot deel van Nederland vrij rustig weer met een afwisseling van zon en wolken. De zon schijnt het meest in het noorden, terwijl het in het zuiden en langs de westkust vaker regent. Het wordt 15 graden. De wind is zuidelijk en 2 tot 5 Bft, alleen Zeeland maakt kans op meer wind, 6 tot 8 Bft. Vanavond wordt het windstil, koelt het snel af en kan er mist ontstaan. Zaterdag wisselen zon en wolken elkaar af met eerst in het zuiden en westen kans op regen en later juist in het noorden. Het wordt 16 graden.

Weersvoorspelling Locunolé voor vandaag en morgen

nacht ochtend middag avond
Opklaringen, maar ook een enkele bui10° Veel zon, enkele wolken12° Veel zon, enkele wolken16° Veel zon, enkele wolken11°
0.6 mm
0.1 mm
0 mm 0 mm
WNW 4 bft
NW 5 bft
NW 5 bft
NW 4 bft
Het wordt morgen geleidelijk zonniger en de kans op neerslag neemt af in Locunolé, met vannacht nog wel kans op een regenbui. Morgenmiddag stijgt de temperatuur tot 16 °C en is de wind vrij krachtig, windkracht 5. Morgenavond is het helder en koelt het af tot ongeveer 11 °C.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Locunolé

Het weer in Locunolé wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 12:00 uur. Dat is 24 minuten korter dan vorige week.
08:05 uur zon op
20:05 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

za zo
BBQweer
6
7
Fietsweer
7
7
Golfweer
10
10
Visweer
8
7
Wandelweer
9
9

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Locunolé op je site plaatsen!
Bekijk de widgets