Het weer nu in Reims

Nu:
Bewolkt met wat motregen
27 oktober 21:00 uur
11°
0.0 mm
Vochtigheid 90%
ZZW 4 bft
Zicht 9.3 km

Weerbericht korte termijn Reims


Vanavond is het bewolkt en zo nu en dan valt regen. De zuid- tot zuidwestenwind waait flink door. Boven land staat een windkracht 4 tot 5 en in de kustgebieden kracht 6 tot 7. In het noordwestelijk kustgebied kan even windkracht 8 komen te staan met windvlagen tot zo'n 75-80 km/u. Vannacht trekt de regen weg, klaart het wat op en valt vooral aan zee een bui. De wind neemt wat af en het wordt 8 tot 10 graden. Morgen breekt soms de zon over, maar er komen ook enkele buien voor. De meeste vallen in de kustgebieden, daar kan het ook even onweren en hagelen. Het wordt maximaal 12 graden en het waait nog altijd goed door.

Weersvoorspelling Reims voor vandaag en morgen

avond nacht ochtend middag
Bewolkt met wat motregen11° Opklaringen, maar ook een enkele bui10° Veel zon, ook sluierwolken11° Zon en kans op een buitje13°
2 mm
0.7 mm
0 mm
0.5 mm
Z 5 bft
ZW 4 bft
ZW 4 bft
ZW 4 bft
Het wordt vanavond geleidelijk minder bewolkt en de neerslagkans blijft hoog in Reims, met vanavond en vannacht nog wel regen. Het koelt af tot 10 °C en de wind is matig, windkracht 4. Morgenochtend begint de dag zonnig en loopt de temperatuur op tot ongeveer 13 °C morgenmiddag.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Reims

Het weer in Reims wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 10:06 uur. Dat is 24 minuten korter dan vorige week.
07:24 uur zon op
17:30 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

wo do
BBQweer
4
4
Fietsweer
4
4
Golfweer
8
6
Visweer
8
9
Wandelweer
7
7

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Reims op je site plaatsen!
Bekijk de widgets