Het weer nu in Sérignan-Plage

Nu:
Geregeld zon, ook wolken
28 januari 12:00 uur
16°
0 mm
Vochtigheid 69%
W 3 bft
Zicht 16.2 km

Weerbericht korte termijn Sérignan-Plage


Het blijft de hele dag bewolkt en het regent enige tijd. De maximumtemperatuur vertoont daarbij grote verschillen en loopt uiteen van net iets boven nul in Groningen tot 10 in het zuiden van het land. Met het kwik net iets boven nul is in Groningen kans op natte sneeuw. Vanavond verloopt tijdelijk minder nat, maar vannacht en morgen trekt een nieuw gebied met neerslag over ons land. De meeste regen wordt dan boven de noordelijke helft van het land verwacht, met in het noordoosten opnieuw mogelijk natte sneeuw. Morgen zijn de temperatuurverschillen tussen noordoost en zuid nog vrij groot.

Weersvoorspelling Sérignan-Plage voor vandaag en morgen

middag avond nacht ochtend
Geregeld zon, ook wolken18° Sluierwolken, ook opklaringen12° Opklaringen, maar ook een enkele bui11° Veel zon, ook sluierwolken14°
0 mm 0 mm
0.9 mm
0 mm
WNW 4 bft
W 3 bft
WZW 3 bft
WNW 5 bft
Het blijft vandaag bewolkt maar droog in Sérignan-Plage. Vanmiddag stijgt de temperatuur tot 18 °C en is de wind matig, windkracht 4. Vannacht is het bewolkt met kans op een regenbui en koelt het af tot ongeveer 11 °C.

Het weer in Sérignan-Plage

Het weer in Sérignan-Plage wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 09:47 uur. Dat is 15 minuten langer dan vorige week.
08:06 uur zon op
17:53 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

vr za
BBQweer
6
4
Fietsweer
6
4
Golfweer
8
5
Visweer
9
9
Wandelweer
8
6

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Sérignan-Plage op je site plaatsen!
Bekijk de widgets