Het weer nu in Banjul

Nu:
Geregeld zon, ook wolken
05 augustus 14:00 uur
30°
0 mm
Vochtigheid 71%
N 2 bft
Zicht 12.2 km

Weerbericht korte termijn Banjul


Zon en wolken wisselen elkaar langzaam af. Op sommige plaatsen komen enkele felle regen- en onweersbuien voor. Daarbij is het 21 tot 24 graden en houdt de wind het tamelijk rustig. Vanavond verdwijnen de buien, maar raakt het vanuit het zuidwesten bewolkt. In de nacht trekken namelijk nieuwe buien over ons land. Het koelt niet verder af dan 14 graden. Morgen begint overwegend bewolkt en buiig. Later op de dag klaart het vanuit het zuidwesten op. Met hooguit 22 graden en een aantrekkende wind is het fris.

Weersvoorspelling Banjul voor vandaag en morgen

middag avond nacht ochtend
Veel zon, ook sluierwolken31° Enkele onweersbui, ook opklaringen28° Opklaringen, maar ook een enkele bui25° Zon en kans op een buitje28°
0 mm
0.5 mm
0.7 mm
0.1 mm
N 2 bft
NW 2 bft
Z 2 bft
ZZW 3 bft
Het wordt vandaag geleidelijk bewolkter en de kans op neerslag neemt toe in Banjul, met vanavond kans op een onweersbui en vannacht kans op een regenbui. Het koelt af tot 25 °C en de wind is zwak, windkracht 2. Morgenochtend begint de dag bewolkt met kans op een regenbui en is de temperatuur ongeveer 28 °C.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Banjul

Het weer in Banjul wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 12:40 uur. Dat is 4 minuten korter dan vorige week.
06:52 uur zon op
19:32 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

vr za
BBQweer
8
2
Fietsweer
7
1
Golfweer
8
1
Visweer
9
3
Wandelweer
9
3

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Banjul op je site plaatsen!
Bekijk de widgets