Het weer nu in Áfytos

Nu:
Stralend zonnig weer
21 september 18:00 uur
27°
0 mm
Vochtigheid 41%
ZZW 3 bft
Zicht 10.4 km

Weerbericht korte termijn Áfytos


De zon schijnt meestal door de hoge sluierwolken door. Alleen in het uiterste noorden gaat ze soms schuil achter dikkere wolken. Het blijft droog en de temperatuur ligt vanmiddag rond 18 of 19 graden, daarbij waait een zwakke tot matige zuidwestenwind. Vanavond en vannacht trekken soms wolkenvelden over ons land. Op veel plaatsen is het echter vrij helder en kunnen mistbanken of nevel ontstaan bij 6 tot 9 graden. Morgen is er nog iets meer ruimte voor de zon en wordt het 's middags iets warmer.

Weersvoorspelling Áfytos voor vandaag en morgen

avond nacht ochtend middag
Forse onweersbui met kans op hagel22° Grijs en forse regenval18° Grijs en enige tijd regen18° Zon en kans op een buitje23°
3 mm
11 mm
3 mm
0.3 mm
N 3 bft
NNW 1 bft
N 2 bft
N 3 bft
Het wordt vandaag geleidelijk bewolkter en de kans op neerslag neemt toe in Áfytos, met vanavond kans op onweer en hagel en vannacht regen. Het koelt af tot 18 °C en de wind is zwak, windkracht 2. Morgenochtend begint de dag regenachtig en is de temperatuur ongeveer 18 °C.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Áfytos

Het weer in Áfytos wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 12:12 uur. Dat is 19 minuten korter dan vorige week.
07:15 uur zon op
19:27 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

wo do
BBQweer
7
9
Fietsweer
7
9
Golfweer
7
10
Visweer
9
7
Wandelweer
8
10

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Áfytos op je site plaatsen!
Bekijk de widgets