Het weer nu in Kolymbia

Nu:
Sluierwolken, ook opklaringen
16 januari 1:00 uur
10°
0 mm
Vochtigheid 77%
NW 2 bft
Zicht 13.6 km

Weerbericht korte termijn Kolymbia


Er komen opklaringen voor en de temperatuur zakt snel tot onder het vriespunt. Vannacht klaart het verder op en het gaat vrijwel overal vriezen: van -1 graad aan zee tot lokaal -5 graden in het zuidoosten en oosten. Zaterdag begint droog met wat zon, maar in de middag raakt het bewolkt en volgt vanuit het westen sneeuw. Morgenavond valt vrijwel overal in het land 2-5 centimeter. De temperatuur ligt overdag rond 1 graad, maar tijdens sneeuwval vriest het licht. Zondagochtend valt in het uiterste oosten nog wat natte sneeuw of regen, elders treedt de dooi al gelijk in.

Weersvoorspelling Kolymbia voor vandaag en morgen

nacht ochtend middag avond nacht ochtend middag avond
Sluierwolken, ook opklaringen Veel zon, ook sluierwolken13° Zon, maar ook een enkele bui15° Opklaringen en kans op een buitje11° Enkele opklaringen, vaak ook wolken Veel zon, enkele wolken Veel zon, enkele wolken10° Opklaringen, ook wolken
0 mm 0 mm
2 mm
0.2 mm
0.1 mm
0 mm 0 mm 0 mm
NW 2 bft
Z 3 bft
Z 3 bft
WNW 4 bft
NW 3 bft
NW 4 bft
NW 4 bft
NW 4 bft
Het wordt vanavond geleidelijk bewolkter maar het blijft zo goed als droog in Kolymbia. Vannacht koelt het af tot 9 °C en is de wind zwak, windkracht 2. Morgenochtend begint de dag zonnig en loopt de temperatuur op tot ongeveer 15 °C morgenmiddag.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Kolymbia

Het weer in Kolymbia wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 09:58 uur. Dat is 9 minuten langer dan vorige week.
07:18 uur zon op
17:16 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

zo ma
BBQweer
5
2
Fietsweer
6
5
Golfweer
8
5
Visweer
6
7
Wandelweer
9
7

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Kolymbia op je site plaatsen!
Bekijk de widgets