Het weer nu in Stalís

Nu:
Veel zon, enkele wolken
27 januari 11:00 uur
12°
0 mm
Vochtigheid 59%
WNW 5 bft
Zicht 21.5 km

Weerbericht korte termijn Stalís


Het is bewolkt en in het oosten valt regen of sneeuw. Met name in de noordoostelijke provincies ontstaat ook een sneeuwdek en komt gladheid voor. Vanmiddag wordt het droog en breekt soms de zon af en toe door. Het wordt uiteindelijk 3 graden in Groningen tot 7 graden aan zee. In de avond en nacht koelt het in het noorden nog af tot rond het vriespunt. In het zuiden neemt de bewolking toe en volgt regen. Ook morgen regent het flink door, in het uiterste noordoosten kan natte sneeuw vallen bij grote temperatuurverschillen tussen noord en zuid.

Weersvoorspelling Stalís voor vandaag en morgen

ochtend middag avond nacht
Veel zon, enkele wolken11° Zon en kans op een buitje12° Opklaringen en kans op een buitje Opklaringen, maar ook een enkele bui
0.1 mm
0.3 mm
0.4 mm
0.6 mm
W 5 bft
W 5 bft
WNW 5 bft
W 3 bft
Het blijft vandaag zonnig en zo goed als droog in Stalís, met vanmiddag en vanavond kans op een regenbui. De temperatuur stijgt tot 12 °C en de wind is vrij krachtig, windkracht 5. Vannacht is het bewolkt met kans op een regenbui en koelt het af tot ongeveer 6 °C.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Stalís

Het weer in Stalís wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 10:20 uur. Dat is 11 minuten langer dan vorige week.
07:22 uur zon op
17:42 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

do vr
BBQweer
5
6
Fietsweer
7
8
Golfweer
10
10
Visweer
8
8
Wandelweer
9
9

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Stalís op je site plaatsen!
Bekijk de widgets