Het weer nu in Thessaloniki

Nu:
Geregeld zon, ook wolken
29 oktober 9:00 uur
17°
0 mm
Vochtigheid 69%
NNW 2 bft
Zicht 21.3 km

Weerbericht korte termijn Thessaloniki


Vanochtend af en toe zon en op een enkele bui in het noorden en oosten na droog. Vanmiddag neemt de bewolking toe, gevolgd door regen. Bij een matige tot krachtige zuidwestenwind wordt het 11 of 12 graden. Later vanavond trekt de regen geleidelijk naar Duitsland weg. Het blijft echter overwegend bewolkt met af en toe wat regen of motregen. Bij een doorstaande zuidwester blijft het 's nachts met 13 of 14 graden erg zacht. Ook morgen veel bewolking, slechts af en toe zon en her en der wat (mot)regen.

Weersvoorspelling Thessaloniki voor vandaag en morgen

ochtend middag avond nacht
Bewolkt met wat motregen18° Veel zon, ook sluierwolken22° Helder met sluierwolken16° Opklaringen, maar ook een enkele bui13°
0.2 mm
0 mm 0 mm
0.7 mm
NNW 2 bft
NNW 2 bft
WNW 1 bft
NW 2 bft
Het wordt vandaag geleidelijk minder bewolkt maar het blijft zo goed als droog in Thessaloniki, met vanochtend nog wel kans op motregen. Vanmiddag stijgt de temperatuur tot 22 °C en is de wind zwak, windkracht 2. Vannacht is het bewolkt met kans op een regenbui en koelt het af tot ongeveer 13 °C.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Thessaloniki

Het weer in Thessaloniki wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 10:33 uur. Dat is 17 minuten korter dan vorige week.
06:55 uur zon op
17:28 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

vr za
BBQweer
7
9
Fietsweer
7
9
Golfweer
9
10
Visweer
8
7
Wandelweer
10
10

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Thessaloniki op je site plaatsen!
Bekijk de widgets