Het weer nu in Lakenheath

Nu:
Opklaringen, ook wolken
25 november 4:00 uur
0 mm
Vochtigheid 95%
Z 3 bft
Zicht 8.5 km

Weerbericht korte termijn Lakenheath


Wolkenvelden en brede opklaringen wisselen elkaar af. De temperatuur ligt daarbij tussen de 2 en 6 graden, lokaal is het nog iets kouder. Vanmorgen is er eerst veel ruimte voor de zon maar in de loop van de dag neemt vanuit het westen de bewolking toe. Het wordt ongeveer 9 graden en er waait een matige zuidenwind. Vanavond en vannacht is het op de meeste plaatsen bewolkt en vanuit het westen volgt een gebied met lichte regen. Morgen is het regionaal hardnekkig bewolkt en van tijd tot tijd valt lichte regen bij maximaal 10 graden.

Weersvoorspelling Lakenheath voor vandaag en morgen

nacht ochtend middag avond
Enkele opklaringen, vaak ook wolken Veel wolken en wat zon10° Bewolkt met wat motregen11° Opklaringen, maar ook een enkele bui
0 mm
0.1 mm
0.2 mm
0.6 mm
Z 3 bft
Z 3 bft
Z 3 bft
NW 2 bft
Het wordt morgen zonnig en zo goed als droog in Lakenheath, met morgenmiddag kans op motregen. De temperatuur stijgt tot 11 °C en de wind is matig, windkracht 3. Morgenavond is het bewolkt met kans op een regenbui en koelt het af tot ongeveer 7 °C.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Lakenheath

Het weer in Lakenheath wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 08:15 uur. Dat is 20 minuten korter dan vorige week.
07:37 uur zon op
15:52 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

do vr
BBQweer
5
4
Fietsweer
6
5
Golfweer
8
8
Visweer
8
8
Wandelweer
7
7

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Lakenheath op je site plaatsen!
Bekijk de widgets