Het weer nu in Oban

Nu:
Geheel bewolkt
17 mei 1:00 uur
10°
0 mm
Vochtigheid 91%
ZO 2 bft
Zicht 14.3 km

Weerbericht korte termijn Oban


Deze nacht waait het nauwelijks en het is opgeklaard. Later neemt vooral in het zuiden de bewolking iets toe. Mogelijk levert dit een spatje regen op. Overdag is het grotendeels droog met flink wat ruimte voor de zon. Bij een zwakke tot matige westenwind wordt het 22 tot 27 graden. In de loop van de dag draait de wind naar het zuidoosten. Warmere lucht stroomt richting ons land en dit zorgt woensdag voor hogere maximumtemperuren. In het zuidoosten warmt het op naar 30 graden met veel zon en stapelwolken.

Weersvoorspelling Oban voor vandaag en morgen

nacht ochtend middag avond
Enkele opklaringen, vaak ook wolken10° Bewolkt met wat motregen14° Grijs en enige tijd regen15° Grijs en forse regenval12°
0 mm
0.1 mm
4 mm
11 mm
OZO 2 bft
ZZO 3 bft
ZZO 3 bft
ZZW 3 bft
Het blijft vanavond bewolkt maar zo goed als droog in Oban. Vannacht koelt het af tot 10 °C en is de wind matig, windkracht 3. Morgenochtend begint de dag bewolkt met kans op motregen en loopt de temperatuur op tot ongeveer 15 °C morgenmiddag.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Oban

Het weer in Oban wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 16:32 uur. Dat is 28 minuten langer dan vorige week.
05:03 uur zon op
21:35 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

wo do
BBQweer
4
5
Fietsweer
4
5
Golfweer
5
7
Visweer
7
8
Wandelweer
7
8

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Oban op je site plaatsen!
Bekijk de widgets