Het weer nu in South Molton

Nu:
Opklaringen, ook wolken
26 juli 1:00 uur
13°
0 mm
Vochtigheid 94%
WNW 2 bft
Zicht 10.0 km

Weerbericht korte termijn South Molton


Wolkenvelden en enkele opklaringen wisselen elkaar af, in de kustprovincies en slechts lokaal in het binnenland is nog een enkele bui mogelijk. Tijdens opklaringen kan er wat mist of nevel ontstaan en het koelt af naar 16 graden. De ochtend start in het binnenland zonnig, maar in de kust provincies komen al enkele buien voor. In de middag trekken enkele felle (onweers)buien over het land. Tussen de buien door is er ook ruimte voor de zon en de temperatuur loopt op naar 20 tot 24 graden. De dagen daarna houdt het wisselvallige zomerweer aan.

Weersvoorspelling South Molton voor vandaag en morgen

nacht ochtend middag avond
Brede opklaringen13° Stevige buien met regen, sneeuw en hagel20° Forse buien met regen, sneeuw en hagel22° Bewolkt en kans op een onweersbui17°
0 mm
0.7 mm
2 mm
1 mm
W 2 bft
W 3 bft
W 3 bft
W 3 bft
Het wordt morgen geleidelijk bewolkter en de kans op neerslag neemt toe in South Molton, met morgenochtend en morgenmiddag regen en hagel. De temperatuur stijgt tot 22 °C en de wind is matig, windkracht 3. Morgenavond is het bewolkt met kans op onweer en koelt het af tot ongeveer 17 °C.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in South Molton

Het weer in South Molton wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 15:38 uur. Dat is 18 minuten korter dan vorige week.
05:33 uur zon op
21:11 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

di wo
BBQweer
5
6
Fietsweer
5
4
Golfweer
6
6
Visweer
9
8
Wandelweer
8
8

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van South Molton op je site plaatsen!
Bekijk de widgets