Het weer nu in Boedapest

Nu:
Stralend zonnig weer
21 januari 15:00 uur
0 mm
Vochtigheid 56%
NW 4 bft
Zicht 21.3 km

Weerbericht korte termijn Boedapest


Vanuit het noorden neemt de bewolking geleidelijk toe. Verspreid over het land valt uit dikkere bewolking soms lichte regen of motregen. De temperatuur schommelt rond een graad of 6 bij een matige noordwestenwind. Later vanavond is het uiteindelijk overal bewolkt en met name in het oosten nu en dan druilerig. De komende nacht koelt het niet verder af dan 3 tot 5 graden, want het is overwegend bewolkt. Morgen is het wolkendek vrijwel aaneengesloten en lokaal motregent het. Het wordt ongeveer 7 graden.

Weersvoorspelling Boedapest voor vandaag en morgen

middag avond nacht ochtend
Veel zon, enkele wolken Opklaringen, ook wolken-1° Opklaringen en kans op een sneeuwbuitje-2° Zon en kans op een sneeuwbuitje
0 mm 0 mm
0.3 cm
0.2 cm
NW 4 bft
NW 4 bft
NW 4 bft
NNW 4 bft
Het wordt vandaag geleidelijk bewolkter maar het blijft zo goed als droog in Boedapest, met vannacht kans op een sneeuwbui. Het koelt af tot -2 °C en de wind is matig, windkracht 4. Morgenochtend begint de dag bewolkt met kans op een sneeuwbui en is de temperatuur ongeveer 0 °C.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Boedapest

Het weer in Boedapest wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 09:06 uur. Dat is 15 minuten langer dan vorige week.
07:23 uur zon op
16:29 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

za zo
BBQweer
5
5
Fietsweer
6
8
Golfweer
7
8
Visweer
3
4
Wandelweer
9
9

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Boedapest op je site plaatsen!
Bekijk de widgets