Het weer nu in Candolim

Nu:
Geheel bewolkt
05 augustus 20:30 uur
27°
0 mm
Vochtigheid 92%
WNW 1 bft
Zicht 4.3 km

Weerbericht korte termijn Candolim


Zon en wolken wisselen elkaar langzaam af. Op sommige plaatsen komen enkele felle regen- en onweersbuien voor. Daarbij is het 21 tot 24 graden en houdt de wind het tamelijk rustig. Vanavond verdwijnen de buien, maar raakt het vanuit het zuidwesten bewolkt. In de nacht trekken namelijk nieuwe buien over ons land. Het koelt niet verder af dan 14 graden. Morgen begint overwegend bewolkt en buiig. Later op de dag klaart het vanuit het zuidwesten op. Met hooguit 22 graden en een aantrekkende wind is het fris.

Weersvoorspelling Candolim voor vandaag en morgen

avond nacht ochtend middag
Zware buien mogelijk, ook een opklaring26° Zware buien mogelijk, ook een opklaring26° Zware buien mogelijk28° Zware buien mogelijk29°
8 mm
5 mm
4 mm
6 mm
W 3 bft
W 3 bft
W 4 bft
W 4 bft
Het blijft vanavond bewolkt en de neerslagkans blijft hoog in Candolim, met vanavond en vannacht regen. Het koelt af tot 26 °C en de wind is matig, windkracht 3. Morgenochtend begint de dag bewolkt met kans op een regenbui en loopt de temperatuur op tot ongeveer 29 °C morgenmiddag.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Candolim

Het weer in Candolim wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 12:46 uur. Dat is 4 minuten korter dan vorige week.
06:18 uur zon op
19:04 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

vr za
BBQweer
4
6
Fietsweer
3
5
Golfweer
2
4
Visweer
7
7
Wandelweer
6
7

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Candolim op je site plaatsen!
Bekijk de widgets