Het weer nu in Kochi

Nu:
Sluierwolken, ook opklaringen
15 januari 23:30 uur
25°
0 mm
Vochtigheid 91%
O 2 bft
Zicht 8.9 km

Weerbericht korte termijn Kochi


Er komen opklaringen voor en de temperatuur zakt snel tot onder het vriespunt. Vannacht klaart het verder op en het gaat vrijwel overal vriezen: van -1 graad aan zee tot lokaal -5 graden in het zuidoosten en oosten. Zaterdag begint droog met wat zon, maar in de middag raakt het bewolkt en volgt vanuit het westen sneeuw. Morgenavond valt vrijwel overal in het land 2-5 centimeter. De temperatuur ligt overdag rond 1 graad, maar tijdens sneeuwval vriest het licht. Zondagochtend valt in het uiterste oosten nog wat natte sneeuw of regen, elders treedt de dooi al gelijk in.

Weersvoorspelling Kochi voor vandaag en morgen

avond nacht ochtend middag
Opklaringen en kans op een buitje26° Opklaringen en kans op een buitje23° Veel zon, enkele wolken28° Enkele onweersbui, ook zon34°
0.3 mm
0.1 mm
0 mm
0.7 mm
ZW 2 bft
ONO 2 bft
ONO 2 bft
W 2 bft
Het klaart vanavond geleidelijk op en het blijft zo goed als droog in Kochi, met vanavond en vannacht nog wel kans op een regenbui. Het koelt af tot 23 °C en de wind is zwak, windkracht 2. Morgenochtend begint de dag zonnig en loopt de temperatuur op tot ongeveer 34 °C morgenmiddag.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Kochi

Het weer in Kochi wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 11:37 uur. Dat is 2 minuten langer dan vorige week.
06:46 uur zon op
18:23 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

za zo
BBQweer
4
10
Fietsweer
3
8
Golfweer
4
10
Visweer
3
7
Wandelweer
4
9

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Kochi op je site plaatsen!
Bekijk de widgets