Het weer nu in Delhi

Nu:
Veel zon, enkele wolken
15 augustus 15:30 uur
37°
0 mm
Vochtigheid 47%
OZO 2 bft
Zicht 24.3 km

Weerbericht korte termijn Delhi


In het noorden van het land valt een bui, op andere plaatsen is de zon vaker te zien. De temperatuur loopt vanmiddag op naar 23 graden direct aan de kust en 25 tot 28 graden verder landinwaarts. Er staat weinig wind en met de hoeveelheid vocht in de lucht voelt het klam aan. Stapelwolken trekken over het land en enkele hiervan groeien uit tot pittige regen- en onweersbuien. Morgen is het opnieuw broeierig. De temperatuur loopt op naar 28 tot 30 graden. In de middag komt het weer tot buien.

Weersvoorspelling Delhi voor vandaag en morgen

middag avond nacht ochtend
Veel zon, ook sluierwolken37° Enkele onweersbui, ook opklaringen34° Onweersbuien, soms opklaringen31° Onweersbuien, soms zon30°
0 mm
1 mm
4 mm
8 mm
OZO 2 bft
ZO 2 bft
ZO 3 bft
OZO 2 bft
Het wordt vandaag geleidelijk bewolkter en de kans op neerslag neemt toe in Delhi, met vanavond en vannacht kans op onweer. Het koelt af tot 31 °C en de wind is matig, windkracht 3. Morgenochtend begint de dag bewolkt met kans op onweer en is de temperatuur ongeveer 30 °C.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Delhi

Het weer in Delhi wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 13:09 uur. Dat is 10 minuten korter dan vorige week.
05:51 uur zon op
19:00 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

zo ma
BBQweer
4
4
Fietsweer
1
3
Golfweer
3
6
Visweer
4
5
Wandelweer
2
4

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Delhi op je site plaatsen!
Bekijk de widgets