Het weer nu in Jaipur

Nu:
Nevelig, maar ook zon
05 augustus 18:30 uur
29°
0 mm
Vochtigheid 76%
N 2 bft
Zicht 2.9 km

Weerbericht korte termijn Jaipur


Zon en wolken wisselen elkaar langzaam af. Op sommige plaatsen komen enkele felle regen- en onweersbuien voor. Daarbij is het 21 tot 24 graden en houdt de wind het tamelijk rustig. Vanavond verdwijnen de buien, maar raakt het vanuit het zuidwesten bewolkt. In de nacht trekken namelijk nieuwe buien over ons land. Het koelt niet verder af dan 14 graden. Morgen begint overwegend bewolkt en buiig. Later op de dag klaart het vanuit het zuidwesten op. Met hooguit 22 graden en een aantrekkende wind is het fris.

Weersvoorspelling Jaipur voor vandaag en morgen

avond nacht ochtend middag
Opklaringen en kans op een buitje30° Enkele onweersbui, ook opklaringen28° Bewolkt en kans op onweersbuien29° Bewolkt en kans op een onweersbui31°
0.3 mm
0.7 mm
2 mm
0.5 mm
ONO 1 bft
OZO 1 bft
WNW 3 bft
W 3 bft
Het blijft vandaag bewolkt maar het wordt geleidelijk droger in Jaipur. Vannacht koelt het af tot 28 °C en is de wind zeer zwak, windkracht 1. Morgenochtend begint de dag bewolkt met kans op onweer en is de temperatuur ongeveer 29 °C.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Jaipur

Het weer in Jaipur wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 13:19 uur. Dat is 7 minuten korter dan vorige week.
05:53 uur zon op
19:12 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

vr za
BBQweer
4
5
Fietsweer
3
3
Golfweer
4
4
Visweer
5
5
Wandelweer
4
4

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Jaipur op je site plaatsen!
Bekijk de widgets