Het weer nu in Kākināda

Nu:
Veel zon, ook sluierwolken
06 augustus 6:30 uur
26°
0 mm
Vochtigheid 85%
WZW 3 bft
Zicht 10.4 km

Weerbericht korte termijn Kākināda


Het blijft vandaag droog. De zon schijnt overdag vrijwel onafgebroken. Met veel zon en weinig wind stijgt de temperatuur vanmiddag in het midden en zuiden van het land naar de tropische waarde van 30 tot 34 graden. Alleen in het noorden is het met maximaal 29 graden minder heet. Vanavond blijft het lang warm. Vannacht daalt het kwik naar 16 graden. Morgenmiddag wordt het in het hele land tropisch, 31 tot 35 graden. De zon is opnieuw van de partij en het blijft droog.

Weersvoorspelling Kākināda voor vandaag en morgen

ochtend middag avond nacht
Onweersbuien, soms zon30° Veel zon, ook sluierwolken32° Onweersbuien, soms opklaringen28° Enkele onweersbui, ook opklaringen27°
2 mm
0 mm
2 mm
1 mm
WZW 3 bft
WZW 3 bft
ZZW 3 bft
ZZW 3 bft
Het wordt morgen geleidelijk minder bewolkt en de kans op neerslag neemt af in Kākināda, met vannacht en morgenochtend nog wel kans op onweer. Morgenmiddag stijgt de temperatuur tot 32 °C en is de wind matig, windkracht 3. Morgenavond is het bewolkt met kans op onweer en koelt het af tot ongeveer 28 °C.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Kākināda

Het weer in Kākināda wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 12:49 uur. Dat is 5 minuten korter dan vorige week.
05:42 uur zon op
18:31 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

vr za
BBQweer
4
4
Fietsweer
3
2
Golfweer
5
4
Visweer
5
4
Wandelweer
4
4

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Kākināda op je site plaatsen!
Bekijk de widgets