Het weer nu in Calcutta

Nu:
Nevelig, maar ook opklaringen
05 augustus 20:30 uur
29°
0 mm
Vochtigheid 83%
WZW 1 bft
Zicht 3.2 km

Weerbericht korte termijn Calcutta


Zon en wolken wisselen elkaar langzaam af. Op sommige plaatsen komen enkele felle regen- en onweersbuien voor. Daarbij is het 21 tot 24 graden en houdt de wind het tamelijk rustig. Vanavond verdwijnen de buien, maar raakt het vanuit het zuidwesten bewolkt. In de nacht trekken namelijk nieuwe buien over ons land. Het koelt niet verder af dan 14 graden. Morgen begint overwegend bewolkt en buiig. Later op de dag klaart het vanuit het zuidwesten op. Met hooguit 22 graden en een aantrekkende wind is het fris.

Weersvoorspelling Calcutta voor vandaag en morgen

avond nacht ochtend middag
Opklaringen en kans op een buitje30° Helder met sluierwolken28° Veel zon, ook sluierwolken33° Bewolkt en kans op onweersbuien36°
0.3 mm
0 mm 0 mm
2 mm
W 2 bft
ZW 2 bft
W 2 bft
ZZO 2 bft
Het wordt vanavond geleidelijk bewolkter en de kans op neerslag neemt af in Calcutta, met vanavond kans op een regenbui. Vannacht koelt het af tot 28 °C en is de wind zwak, windkracht 2. Morgenochtend begint de dag zonnig en loopt de temperatuur op tot ongeveer 36 °C morgenmiddag.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Calcutta

Het weer in Calcutta wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 13:05 uur. Dat is 7 minuten korter dan vorige week.
05:10 uur zon op
18:15 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

vr za
BBQweer
3
4
Fietsweer
2
1
Golfweer
3
2
Visweer
5
4
Wandelweer
3
2

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Calcutta op je site plaatsen!
Bekijk de widgets