Het weer nu in Lucknow

Nu:
Geheel bewolkt
05 augustus 19:30 uur
30°
0 mm
Vochtigheid 82%
O 1 bft
Zicht 3.8 km

Weerbericht korte termijn Lucknow


Zon en wolken wisselen elkaar langzaam af. Op sommige plaatsen komen enkele felle regen- en onweersbuien voor. Daarbij is het 21 tot 24 graden en houdt de wind het tamelijk rustig. Vanavond verdwijnen de buien, maar raakt het vanuit het zuidwesten bewolkt. In de nacht trekken namelijk nieuwe buien over ons land. Het koelt niet verder af dan 14 graden. Morgen begint overwegend bewolkt en buiig. Later op de dag klaart het vanuit het zuidwesten op. Met hooguit 22 graden en een aantrekkende wind is het fris.

Weersvoorspelling Lucknow voor vandaag en morgen

avond nacht ochtend middag
Sluierwolken, ook opklaringen31° Sluierwolken, ook opklaringen28° Zon en kans op een buitje32° Enkele onweersbui, ook zon35°
0 mm 0 mm
0.3 mm
2 mm
ZZO 2 bft
O 2 bft
ZO 2 bft
ZO 2 bft
Het blijft vanavond bewolkt maar zo goed als droog in Lucknow. Vannacht koelt het af tot 28 °C en is de wind zwak, windkracht 2. Morgenochtend begint de dag bewolkt met kans op een regenbui en loopt de temperatuur op tot ongeveer 35 °C morgenmiddag.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Lucknow

Het weer in Lucknow wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 13:18 uur. Dat is 9 minuten korter dan vorige week.
05:33 uur zon op
18:51 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

vr za
BBQweer
3
8
Fietsweer
2
7
Golfweer
4
10
Visweer
6
10
Wandelweer
3
8

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Lucknow op je site plaatsen!
Bekijk de widgets