Het weer nu in Srinagar

Nu:
Brede opklaringen
11 augustus 23:30 uur
20°
0 mm
Vochtigheid 70%
WNW 1 bft
Zicht 15.2 km

Weerbericht korte termijn Srinagar


Vanavond zijn er enkele onweersbuien, met kans op hagel, windstoten en veel regen. Op de meeste plaatsen blijft het echter droog. Vannacht klaart het overal weer op. De temperatuur komt vannacht niet lager dan 20 tot 22 graden. Morgen wordt het opnieuw tropisch heet met maxima van 30 tot 36 graden. Eerst schijnt de zon, later maakt vooral de zuidelijke helft van het land weer kans op enkele stevige onweersbuien. In de avond trekken ze noordwaarts, maar lossen ze ook op.

Weersvoorspelling Srinagar voor vandaag en morgen

avond nacht ochtend middag
Opklaringen en kans op een buitje22° Opklaringen en kans op een buitje17° Zon, maar ook een enkele bui25° Zware buien mogelijk32°
0.3 mm
0.4 mm
2 mm
7 mm
ZO 1 bft
WNW 1 bft
OZO 1 bft
OZO 2 bft
Het wordt vanavond geleidelijk bewolkter maar het blijft zo goed als droog in Srinagar, met vanavond en vannacht kans op een regenbui. Het koelt af tot 17 °C en de wind is zeer zwak, windkracht 1. Morgenochtend begint de dag bewolkt met kans op een regenbui en loopt de temperatuur op tot ongeveer 32 °C morgenmiddag.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Srinagar

Het weer in Srinagar wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 13:33 uur. Dat is 12 minuten korter dan vorige week.
05:49 uur zon op
19:22 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

wo do
BBQweer
7
8
Fietsweer
6
7
Golfweer
7
8
Visweer
7
7
Wandelweer
7
8

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Srinagar op je site plaatsen!
Bekijk de widgets