Het weer nu in Albinia

Nu:
Veel zon, ook sluierwolken
22 oktober 12:00 uur
20°
0 mm
Vochtigheid 76%
ZZO 3 bft
Zicht 19.5 km

Weerbericht korte termijn Albinia


Vanuit het noorden trekken talrijke buien over het land naar het zuiden. Tussen de buien door schijnt ook de zon. Het is vrij fris voor eind oktober met geen hogere temperatuur dan 11 of 12 graden. De westen tot noordwestenwind waait aan zee hard tot stormachtig en neemt in de loop van de middag en avond geleidelijk in kracht af. Morgen blijft het droog en is het duidelijk rustiger wat de wind betreft. Het weerbeeld laat wolken zien, maar zo nu en dan schijnt ook de zon. Het wordt 12 graden.

Weersvoorspelling Albinia voor vandaag en morgen

middag avond nacht ochtend
Stevige buien met regen, sneeuw en hagel22° Sluierwolken, ook opklaringen17° Sluierwolken, ook opklaringen15° Veel zon, ook sluierwolken17°
0.8 mm
0 mm 0 mm 0 mm
ZZO 3 bft
ZO 2 bft
NO 2 bft
NO 2 bft
Het blijft vandaag bewolkt maar het wordt geleidelijk droger in Albinia, met vanochtend en vanmiddag kans op een regen- en hagelbui. De temperatuur stijgt tot 22 °C en de wind is matig, windkracht 3. Vannacht is het bewolkt en koelt het af tot ongeveer 15 °C.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Albinia

Het weer in Albinia wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 10:45 uur. Dat is 19 minuten korter dan vorige week.
07:37 uur zon op
18:22 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

za zo
BBQweer
8
7
Fietsweer
8
8
Golfweer
9
10
Visweer
10
10
Wandelweer
10
9

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Albinia op je site plaatsen!
Bekijk de widgets