Het weer nu in Avola

Nu:
Zon en kans op een buitje
22 oktober 10:00 uur
22°
0.2 mm
Vochtigheid 77%
ZW 2 bft
Zicht 17.3 km

Weerbericht korte termijn Avola


Vanuit het noorden trekken talrijke buien over het land naar het zuiden. Tussen de buien door schijnt ook de zon. Het is vrij fris voor eind oktober met geen hogere temperatuur dan 11 of 12 graden. De westen tot noordwestenwind waait aan zee hard tot stormachtig en neemt in de loop van de middag en avond geleidelijk in kracht af. Morgen blijft het droog en is het duidelijk rustiger wat de wind betreft. Het weerbeeld laat wolken zien, maar zo nu en dan schijnt ook de zon. Het wordt 12 graden.

Weersvoorspelling Avola voor vandaag en morgen

ochtend middag avond nacht
Veel zon, enkele wolken21° Stevige buien met regen, sneeuw en hagel24° Sluierwolken, ook opklaringen20° Onweersbui met kans op hagel18°
0.1 mm
0.6 mm
0 mm
2 mm
ZW 2 bft
ZZW 3 bft
ZZW 2 bft
NW 1 bft
Het wordt vandaag geleidelijk bewolkter maar het blijft zo goed als droog in Avola, met vanmiddag kans op een regen- en hagelbui. De temperatuur stijgt tot 24 °C en de wind is matig, windkracht 3. Vannacht is het bewolkt met kans op een hagelbui en onweer en koelt het af tot ongeveer 18 °C.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Avola

Het weer in Avola wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 11:00 uur. Dat is 15 minuten korter dan vorige week.
07:13 uur zon op
18:13 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

za zo
BBQweer
3
2
Fietsweer
4
2
Golfweer
6
1
Visweer
6
7
Wandelweer
6
4

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Avola op je site plaatsen!
Bekijk de widgets