Het weer nu in Cosenza

Nu:
Veel zon, ook sluierwolken
28 januari 10:00 uur
12°
0 mm
Vochtigheid 70%
W 2 bft
Zicht 17.3 km

Weerbericht korte termijn Cosenza


In de loop van de dag neemt vanuit het westen de bewolking geleidelijk toe. Tot de avond is het nagenoeg droog, in de avonduren valt op steeds meer plaatsen af en toe regen of motregen. De temperatuur loopt op naar ongeveer 8 graden de noordwestenwind is veelal matig van kracht. Morgen is het bewolkt, alleen in de kustgebieden breekt de zon af en toe door. Uit dikke bewolking valt af en toe ook een spat regen. Het wordt 10 of 11 graden en het waait stevig. In het noordelijk kustgebied komt een harde wind te staan.

Weersvoorspelling Cosenza voor vandaag en morgen

ochtend middag avond nacht
Veel zon, ook sluierwolken12° Geregeld zon, ook wolken14° Bewolkt met wat motregen10° Zware buien mogelijk, ook een opklaring
0 mm
0.1 mm
0.2 mm
5 mm
WNW 3 bft
WNW 3 bft
WNW 2 bft
N 2 bft
Het blijft vandaag bewolkt maar zo goed als droog in Cosenza, met vanavond kans op motregen. Vanmiddag stijgt de temperatuur tot 14 °C en is de wind matig, windkracht 3. Vannacht is het bewolkt met kans op een regenbui en koelt het af tot ongeveer 7 °C.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Cosenza

Het weer in Cosenza wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 10:07 uur. Dat is 12 minuten langer dan vorige week.
07:05 uur zon op
17:12 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

za zo
BBQweer
5
7
Fietsweer
6
8
Golfweer
9
10
Visweer
7
7
Wandelweer
8
9

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Cosenza op je site plaatsen!
Bekijk de widgets