Het weer nu in Ispica

Nu:
Geheel bewolkt
25 oktober 23:00 uur
19°
0 mm
Vochtigheid 86%
NO 3 bft
Zicht 11.8 km

Weerbericht korte termijn Ispica


Vooral in de kustgebieden zijn buien actief. Later vanavond en vannacht valt slechts nog een enkele bui. Het klaart wat op en de temperatuur komt op minimaal 10 graden uit. Morgen trekken wolkenvelden over het land. Toch weet ook de zon wel af en toe door te breken. Op een enkele bui na blijft het droog. Het wordt 13 of 14 graden en er waait een zwakke tot matige wind uit zuidwestelijke richting, kracht 2 tot 4.

Weersvoorspelling Ispica voor vandaag en morgen

avond nacht ochtend middag
Stevige buien met regen, sneeuw en hagel19° Stevige buien met regen, sneeuw en hagel19° Stevige buien met regen, sneeuw en hagel20° Veel regen of natte sneeuw, ook hagel21°
0.9 mm
1 mm
1 mm
4 mm
ONO 3 bft
NO 3 bft
ONO 3 bft
ONO 4 bft
Het blijft vanavond bewolkt maar zo goed als droog in Ispica, met vanavond en vannacht nog wel kans op een regen- en hagelbui. Het koelt af tot 18 °C en de wind is matig, windkracht 3. Morgenochtend begint de dag bewolkt met kans op regen en hagel en loopt de temperatuur op tot ongeveer 21 °C morgenmiddag.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Ispica

Het weer in Ispica wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 10:54 uur. Dat is 15 minuten korter dan vorige week.
07:16 uur zon op
18:10 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

di wo
BBQweer
4
2
Fietsweer
3
2
Golfweer
3
1
Visweer
8
7
Wandelweer
7
5

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Ispica op je site plaatsen!
Bekijk de widgets