Het weer nu in Montiano

Nu:
Sluierwolken, ook opklaringen
21 oktober 22:00 uur
16°
0 mm
Vochtigheid 88%
OZO 2 bft
Zicht 8.5 km

Weerbericht korte termijn Montiano


Vooral in het zuiden van het land klaart het soms breed op en blijft het droog, terwijl in het noordoosten nog een enkele bui voorkomt. De wind waait vlak aan zee hard tot stormachtig. Landinwaarts staat er hooguit een matige westenwind en daar koelt het vannacht af naar 5 tot 7 graden. Morgen trekt een band met bewolking en buien van noord naar zuid over ons land. Bij buien kan de wind uitschieten. Naast buien schijnt de zon ook van tijd tot tijd. Toch is het met hooguit 11 graden koel voor eind oktober.

Weersvoorspelling Montiano voor vandaag en morgen

avond nacht ochtend middag
Opklaringen, ook wolken16° Bewolkt en kans op onweersbuien17° Veel regen of natte sneeuw, ook hagel18° Stevige buien met regen, sneeuw en hagel21°
0 mm
2 mm
7 mm
0.7 mm
Z 2 bft
ZO 2 bft
ZZO 3 bft
ZZO 3 bft
Het wordt vanavond geleidelijk bewolkter en de kans op neerslag neemt toe in Montiano, met vannacht kans op onweer. Het koelt af tot 16 °C en de wind is zwak, windkracht 2. Morgenochtend begint de dag bewolkt met kans op regen en hagel en loopt de temperatuur op tot ongeveer 21 °C morgenmiddag.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Montiano

Het weer in Montiano wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 10:48 uur. Dat is 19 minuten korter dan vorige week.
07:36 uur zon op
18:24 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

vr za
BBQweer
7
8
Fietsweer
6
8
Golfweer
6
10
Visweer
9
10
Wandelweer
7
10

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Montiano op je site plaatsen!
Bekijk de widgets