Het weer nu in Petrosino

Nu:
Brede opklaringen
03 augustus 23:00 uur
26°
0 mm
Vochtigheid 91%
W 2 bft
Zicht 10.0 km

Weerbericht korte termijn Petrosino


De laatste buien doven geleidelijk uit en vanuit het westen klaart het flink op. Vannacht zijn er brede opklaringen waarin landinwaarts bij weinig wind wat nevel of een mistbank ontstaat. In het noorden en het zuidoosten komt wat meer bewolking voor en kan een enkele bui vallen. Minima liggen tussen 8 en 12 graden. Morgen wisselen stapelwolken en zon elkaar af. Bij een hooguit matige westenwind wordt het 19 tot 23 graden. 's Middags zou in het (noord)oosten een lokaal buitje kunnen vallen. Elders blijft het droog.

Weersvoorspelling Petrosino voor vandaag en morgen

avond nacht ochtend middag
Veel zon, enkele wolken26° Enkele opklaringen, vaak ook wolken25° Zon en kans op een buitje28° Geregeld zon, ook wolken29°
0 mm 0 mm
0.4 mm
0.1 mm
NW 3 bft
NNW 2 bft
WNW 4 bft
NW 4 bft
Het wordt vanavond geleidelijk bewolkter maar het blijft droog in Petrosino. Vannacht koelt het af tot 25 °C en is de wind zwak, windkracht 2. Morgenochtend begint de dag bewolkt met kans op een regenbui en loopt de temperatuur op tot ongeveer 29 °C morgenmiddag.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Petrosino

Het weer in Petrosino wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 14:02 uur. Dat is 12 minuten korter dan vorige week.
06:15 uur zon op
20:17 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

di wo
BBQweer
8
10
Fietsweer
8
7
Golfweer
9
9
Visweer
10
8
Wandelweer
9
10

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Petrosino op je site plaatsen!
Bekijk de widgets