Het weer nu in Venturina

Nu:
Veel zon, ook sluierwolken
22 oktober 12:00 uur
19°
0 mm
Vochtigheid 83%
OZO 2 bft
Zicht 15.4 km

Weerbericht korte termijn Venturina


Vanuit het noorden trekken talrijke buien over het land naar het zuiden. Tussen de buien door schijnt ook de zon. Het is vrij fris voor eind oktober met geen hogere temperatuur dan 11 of 12 graden. De westen tot noordwestenwind waait aan zee hard tot stormachtig en neemt in de loop van de middag en avond geleidelijk in kracht af. Morgen blijft het droog en is het duidelijk rustiger wat de wind betreft. Het weerbeeld laat wolken zien, maar zo nu en dan schijnt ook de zon. Het wordt 12 graden.

Weersvoorspelling Venturina voor vandaag en morgen

ochtend middag avond nacht
Forse onweersbui met kans op hagel18° Stevige buien met regen, sneeuw en hagel20° Sluierwolken, ook opklaringen16° Sluierwolken, ook opklaringen13°
3 mm
0.7 mm
0.1 mm
0 mm
OZO 2 bft
OZO 2 bft
NO 1 bft
NO 2 bft
Het blijft vandaag bewolkt maar het wordt geleidelijk droger in Venturina, met vanochtend kans op onweer en hagel en vanmiddag kans op een regen- en hagelbui. De temperatuur stijgt tot 20 °C en de wind is zwak, windkracht 2. Vannacht is het bewolkt en koelt het af tot ongeveer 13 °C.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Venturina

Het weer in Venturina wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 10:45 uur. Dat is 20 minuten korter dan vorige week.
07:41 uur zon op
18:26 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

za zo
BBQweer
8
7
Fietsweer
8
8
Golfweer
9
10
Visweer
10
9
Wandelweer
9
10

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Venturina op je site plaatsen!
Bekijk de widgets