Het weer nu in Negril

Nu:
Helder weer
17 april 4:00 uur
22°
0 mm
Vochtigheid 88%
ONO 1 bft
Zicht 9.8 km

Weerbericht korte termijn Negril


Er is een afwisseling van zon en enkele wolkenvelden. De komende uren neemt vanuit het oosten de bewolking nog iets verder toe en verspreid ontstaan ook stapelwolken, maar het blijft overwegend droog. Bij een zwakke tot matige noordenwind wordt het maximaal een graad of 12. Komende nacht zijn er opklaringen, lokaal ontstaat grondmist en het koelt af naar 1 tot 4 graden. Morgen valt in het noordoosten een enkele bui, elders blijft het droog en verder schijnt de zon geregeld. Met 13 of 14 graden is het iets zachter.

Weersvoorspelling Negril voor vandaag en morgen

nacht ochtend middag avond
Helder met sluierwolken22° Veel zon, ook sluierwolken30° Zon en kans op een buitje31° Opklaringen en kans op een buitje25°
0 mm 0 mm
0.5 mm
0.2 mm
ONO 2 bft
Z 2 bft
ZO 3 bft
ZO 3 bft
Het wordt morgen geleidelijk zonniger en het blijft zo goed als droog in Negril, met morgenmiddag nog wel kans op een regenbui. De temperatuur stijgt tot 31 °C en de wind is matig, windkracht 3. Morgenavond is het bewolkt met kans op een regenbui en koelt het af tot ongeveer 25 °C.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Negril

Het weer in Negril wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 12:36 uur. Dat is 7 minuten langer dan vorige week.
05:55 uur zon op
18:31 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

zo ma
BBQweer
8
8
Fietsweer
8
7
Golfweer
10
9
Visweer
9
9
Wandelweer
9
9

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Negril op je site plaatsen!
Bekijk de widgets