Het weer nu in Akita

Nu:
Geheel bewolkt
15 augustus 22:00 uur
24°
0 mm
Vochtigheid 97%
WZW 2 bft
Zicht 8.1 km

Weerbericht korte termijn Akita


In het noorden van het land valt een bui, op andere plaatsen is de zon vaker te zien. De temperatuur loopt vanmiddag op naar 23 graden direct aan de kust en 25 tot 28 graden verder landinwaarts. Er staat weinig wind en met de hoeveelheid vocht in de lucht voelt het klam aan. Stapelwolken trekken over het land en enkele hiervan groeien uit tot pittige regen- en onweersbuien. Morgen is het opnieuw broeierig. De temperatuur loopt op naar 28 tot 30 graden. In de middag komt het weer tot buien.

Weersvoorspelling Akita voor vandaag en morgen

avond nacht ochtend middag
Opklaringen en kans op een buitje24° Sluierwolken, ook opklaringen22° Zon en kans op een buitje30° Enkele onweersbui, ook zon29°
0.3 mm
0 mm
0.3 mm
0.5 mm
WZW 3 bft
WZW 2 bft
ZW 2 bft
WZW 2 bft
Het blijft vanavond bewolkt en de kans op neerslag neemt af in Akita, met vanavond nog wel kans op een regenbui. Vannacht koelt het af tot 22 °C en is de wind zwak, windkracht 2. Morgenochtend begint de dag bewolkt met kans op een regenbui en loopt de temperatuur op tot ongeveer 29 °C morgenmiddag.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Akita

Het weer in Akita wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 13:44 uur. Dat is 16 minuten korter dan vorige week.
04:52 uur zon op
18:36 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

zo ma
BBQweer
8
8
Fietsweer
7
5
Golfweer
8
5
Visweer
9
8
Wandelweer
8
7

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Akita op je site plaatsen!
Bekijk de widgets