Het weer nu in Kagoshima

Nu:
Brede opklaringen
23 april 1:00 uur
15°
0 mm
Vochtigheid 82%
ONO 2 bft
Zicht 11.3 km

Weerbericht korte termijn Kagoshima


Vanavond klaart het steeds meer op en vannacht is het op de meeste plaatsen helder. De wind valt bijna helemaal weg en daardoor kan het flink afkoelen. Landinwaarts koelt het op uitgebreide schaal af tot iets onder nul. Lokaal ontstaan ook wat nevel- of mistflarden. Morgen start de dag koud, maar wel met flink wat zon. In de middag schuift er af en toe een stapelwolk voor de zon. Het blijft droog en met niet al te veel wind wordt het 10 graden in de buurt van de Waddenzee tot 14 graden in Zeeuws-Vlaanderen, Brabant en Limburg.

Weersvoorspelling Kagoshima voor vandaag en morgen

nacht ochtend middag avond
Sluierwolken, ook opklaringen15° Veel wolken en wat zon20° Veel zon, ook sluierwolken22° Sluierwolken, ook opklaringen18°
0 mm 0 mm 0 mm 0 mm
ONO 2 bft
O 3 bft
O 3 bft
O 3 bft
Het wordt vanavond geleidelijk bewolkter maar het blijft droog in Kagoshima. Vannacht koelt het af tot 15 °C en is de wind zwak, windkracht 2. Morgenochtend begint de dag bewolkt en loopt de temperatuur op tot ongeveer 22 °C morgenmiddag.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Kagoshima

Het weer in Kagoshima wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 13:09 uur. Dat is 13 minuten langer dan vorige week.
05:42 uur zon op
18:51 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

za zo
BBQweer
7
9
Fietsweer
8
9
Golfweer
9
10
Visweer
9
8
Wandelweer
9
10

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Kagoshima op je site plaatsen!
Bekijk de widgets