Het weer nu in Kyoto

Nu:
Opklaringen en kans op een buitje
18 januari 20:00 uur
0.0 mm
Vochtigheid 53%
ZW 4 bft
Zicht 15.1 km

Weerbericht korte termijn Kyoto


De bewolking overheerst en in het noorden valt een enkele bui. Het is 3 tot 6 graden en daarbij staat een matige zuidwestelijke wind. Vanavond en vannacht gaat het vanuit het westen regenen: tot dinsdagochtend valt op veel plaatsen rond 10 mm, lokaal 15 mm neerslag. Met 4 graden is het niet koud. Morgen wordt het in de loop van de dag droger, maar de zon krijgen we niet te zien. Er stroomt zeer zacht lucht ons land binnen, waarin de temperatuur oploopt naar maximaal 11 graden.

Weersvoorspelling Kyoto voor vandaag en morgen

avond nacht ochtend middag
Opklaringen, maar ook een enkele bui Opklaringen en kans op een buitje Buien met regen en sneeuw Geregeld zon, ook wolken
2 mm
0.4 mm
1 mm
0.1 mm
W 4 bft
W 4 bft
NNW 3 bft
NNW 3 bft
Het klaart vanavond geleidelijk op en de kans op neerslag neemt af in Kyoto, met vanavond nog wel regen en vannacht kans op een sneeuwbui. Het koelt af tot 2 °C en de wind is matig, windkracht 4. Morgenochtend begint de dag bewolkt met kans op een sneeuwbui en loopt de temperatuur op tot ongeveer 2 °C morgenmiddag.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Kyoto

Het weer in Kyoto wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 10:07 uur. Dat is 7 minuten langer dan vorige week.
07:04 uur zon op
17:11 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

di wo
BBQweer
4
5
Fietsweer
7
7
Golfweer
8
9
Visweer
4
5
Wandelweer
8
8

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Kyoto op je site plaatsen!
Bekijk de widgets