Het weer nu in Tsu-shi

Nu:
Helder weer
23 april 2:00 uur
14°
0 mm
Vochtigheid 49%
NO 1 bft
Zicht 24.1 km

Weerbericht korte termijn Tsu-shi


Vanavond klaart het steeds meer op en vannacht is het op de meeste plaatsen helder. De wind valt bijna helemaal weg en daardoor kan het flink afkoelen. Landinwaarts koelt het op uitgebreide schaal af tot iets onder nul. Lokaal ontstaan ook wat nevel- of mistflarden. Morgen start de dag koud, maar wel met flink wat zon. In de middag schuift er af en toe een stapelwolk voor de zon. Het blijft droog en met niet al te veel wind wordt het 10 graden in de buurt van de Waddenzee tot 14 graden in Zeeuws-Vlaanderen, Brabant en Limburg.

Weersvoorspelling Tsu-shi voor vandaag en morgen

nacht ochtend middag avond
Opklaringen en kans op een buitje14° Veel wolken en wat zon16° Veel zon, ook sluierwolken17° Sluierwolken, ook opklaringen15°
0.2 mm
0.1 mm
0 mm 0 mm
ZO 2 bft
ZO 3 bft
ZO 2 bft
Z 2 bft
Het wordt morgen geleidelijk minder bewolkt maar het blijft zo goed als droog in Tsu-shi, met vannacht nog wel kans op een regenbui. Morgenmiddag stijgt de temperatuur tot 17 °C en is de wind zwak, windkracht 2. Morgenavond is het bewolkt en koelt het af tot ongeveer 15 °C.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Tsu-shi

Het weer in Tsu-shi wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 13:17 uur. Dat is 14 minuten langer dan vorige week.
05:14 uur zon op
18:31 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

za zo
BBQweer
8
8
Fietsweer
8
8
Golfweer
10
10
Visweer
10
9
Wandelweer
9
9

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Tsu-shi op je site plaatsen!
Bekijk de widgets