Het weer nu in Mombassa

Nu:
Sluierwolken, ook opklaringen
27 november 0:00 uur
26°
0 mm
Vochtigheid 87%
O 2 bft
Zicht 9.9 km

Weerbericht korte termijn Mombassa


Vooral in een strook van zuidwest naar noordoost over het land is het bewolkt en soms ook regenachtig. Onder de wolken wordt het vannacht niet veel kouder dan 6 graden. In het zuidoosten en noorden komen enkele opklaringen voor en kan het afkoelen tot dichtbij nul. Plaatselijk is het mistig. Morgen overdag heeft vooral het noorden met wolken en wat gemiezer te maken. In het zuiden is de kans op zon groter. Het wordt 7 tot 9 graden en er staat morgen een zwak tot matig oostenwindje.

Weersvoorspelling Mombassa voor vandaag en morgen

avond nacht ochtend middag
Opklaringen en kans op een buitje27° Zware buien mogelijk, ook een opklaring25° Zon en kans op een buitje30° Veel zon, enkele wolken31°
0.2 mm
2 mm
0.4 mm
0.1 mm
ZO 2 bft
O 2 bft
ZO 2 bft
ZO 3 bft
Het klaart vanavond geleidelijk op en de kans op neerslag neemt toe in Mombassa, met vanavond en vannacht nog wel regen. Het koelt af tot 25 °C en de wind is zwak, windkracht 2. Morgenochtend begint de dag bewolkt met kans op een regenbui en loopt de temperatuur op tot ongeveer 31 °C morgenmiddag.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Mombassa

Het weer in Mombassa wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 12:20 uur. Dat is 2 minuten langer dan vorige week.
05:59 uur zon op
18:19 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

vr za
BBQweer
10
9
Fietsweer
8
8
Golfweer
10
9
Visweer
7
7
Wandelweer
9
9

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Mombassa op je site plaatsen!
Bekijk de widgets