Het weer nu in Slano

Nu:
Veel zon, enkele wolken
12 mei 12:00 uur
20°
0 mm
Vochtigheid 74%
ZZW 2 bft
Zicht 16.3 km

Weerbericht korte termijn Slano


Er zijn flinke zonnige perioden, maar geleidelijk komen ook stapelwolken tot ontwikkeling. In het zuiden kan vanmiddag ook een plaatselijke bui ontstaan. Bij een matige zuidwestenwind loopt de temperatuur uiteen van 15 tot 19 graden. Komende nacht is het droog met opklaringen, maar kouder dan 7 graden wordt het niet. Morgen begint nog met zon, maar al snel ontstaan wolken en 's middags krijgt het midden en zuiden met buien te maken. Opnieuw aangenaam met 15 tot 19 graden.

Weersvoorspelling Slano voor vandaag en morgen

middag avond nacht ochtend
Onweersbui met kans op hagel21° Veel zon, enkele wolken16° Opklaringen en kans op een buitje13° Grijs en enige tijd regen15°
1 mm
0 mm
0.4 mm
8 mm
WZW 3 bft
WZW 3 bft
NO 2 bft
ZZO 2 bft
Het wordt vandaag geleidelijk zonniger en de kans op neerslag neemt af in Slano, met vanochtend nog wel regen en vanmiddag kans op onweer en hagel. De temperatuur stijgt tot 21 °C en de wind is matig, windkracht 3. Vannacht is het bewolkt met kans op een regenbui en koelt het af tot ongeveer 13 °C.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Slano

Het weer in Slano wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 14:31 uur. Dat is 16 minuten langer dan vorige week.
05:29 uur zon op
20:00 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

do vr
BBQweer
2
7
Fietsweer
1
8
Golfweer
1
9
Visweer
4
9
Wandelweer
2
9

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Slano op je site plaatsen!
Bekijk de widgets